У харківському реабілітаційному центрі сталася НП: ФОТО та ВІДЕО з місця події

Вночі у реабілітаційному центрі у Харкові сталася пожежа

У Основ'янському районі Харкова сталася пожежа у реабілітаційному центрі. Про це повідомляється у пресслужбі ДСНС Харківської області.

За інформацією джерела, 5 грудня опівночі на лінію "101" надійшло повідомлення про те, що в будівлі по вулиці Аеродромна, 7а сталася пожежа. Незабаром до місця події прибуло 5 відділень Служби порятунку на автоцистернах, автомобіль газодимозахисної служби, а також 30 осіб особового складу ДСНС.

picture

Було встановлено, що пожежа сталася у двоповерховій будівлі, що горіли дерев'яні ліси даху, перекриття та житлова кімната. На момент виникнення спалаху в реабілітаційному центрі знаходився один співробітник та 13 пацієнтів.

На щастя, внаслідок події ніхто не постраждав. Працівник центру разом із постояльцями зуміли самостійно покинути будівлю ще до приїзду рятувальників. На повну ліквідацію пожежі співробітникам ДСНС знадобилося дві години.

Причина виникнення спалаху наразі залишається невідомою. Проводиться перевірка.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Мережі показали фото потерпілого під час пожежі будинку в центрі Харкова. Обвугли стіни, зірвані підлоги та шпалери, дірки в стелі. Так зараз виглядає житловий будинок. У будівлі повністю згорів дах, через стелю у квартирах видно небо. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові горів житловий будинок. Площа пожежі складала близько 500 кв. Будинок 3-го ступеня вогнестійкості має дерев'яні стіни, перегородки та перекриття. Вогонь швидко поширювався по цих конструкціях та порожнечах. Мешканцям будинку загрожувала небезпека. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися