В орендованому будинку на Харківщині виявили людський труп

Тіло загиблого лежало на дивані в кімнаті, що згоріла

У селі Красна Поляна, що у Зміївському районі Харківської області, стався нещасний випадок із 57-річним чоловіком. Про це повідомляється у пресслужбі ДСНС Харківської області.

За словами джерела, на лінію "101" надійшло повідомлення про те, що на території будинку на вулиці Привокзальна, 16 сталася пожежа. До місця події пожежно-рятувальні підрозділи ДСНС не прямували, бо пожежа самоліквідувалася.

picture

Було встановлено, що спалахнув диван в одній із кімнат житлового будинку. На місці події виявили мертвим 57-річного чоловіка. Як виявилося, він винаймав цей будинок. За попередньою інформацією, причиною спалаху могла стати власна необережність загиблого під час куріння.

Подробиці події встановлюються.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував читачів про те, що у Харкові біля ТРЦ "Караван" та "Дафі" на вулиці Героїв Праці повністю згорів кіоск із фастфудом. Пожежа також пошкодила частину павільйону з м'ясною продукцією, що стояла поруч. У соціальній мережі опублікували фотографії з місця події. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Харківщині спалахнула база відпочинку. Полум'я знищило будівлю. На базі було 10 осіб. 43-річного чоловіка та 35-річну жінку госпіталізували до лікарні з травмами. За попередніми даними, пожежа викликала замикання електропроводки. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 270 "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки" Кримінального кодексу України. Докладніше про цю подію читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися