Вночі в Харкові підірвали банкомат

Поліція шукає зловмисників, які підірвали банкомат на Салтівському шосе в Харкові

Сьогодні вночі, 15 березня, в Немишлянському районі Харкова підірвали банкомат. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Харківської області, передають "Коментарі. Харків".

Надзвичайна подія сталася близько третьої години ночі на Салтівському шосе. Вибух стався в банкоматі, який розташований на першому поверсі житлового багатоповерхового будинку. На щастя, ніхто не постраждав.

picture

В поліції повідомили, що, за попередньою інформацією, зловмисники підірвали банкомат за допомогою саморобного вибухового пристрою. 

picture

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом умисного знищення або пошкодження майна (ч. 2 ст. 194 КК України). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 10 років.

Зараз у поліції намагаються встановити та затримати осіб, причетних до скоєння злочину, а у фінансовій установі підраховують суму завданих збитків.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові суд залишив під вартою чоловіка, який підірвав машину з таксистом. Зловмисник залишиться в СІЗО до 1 травня.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися