Суд залишив під вартою харків’янина, який підірвав машину з таксистом в Харкові

Зараз у судовому засіданні допитують свідків

У вівторок, 3 березня, в Жовтневому районному суді Харкова відбулося чергове засідання по справі щодо вибуху гранати в машині таксі. Про це повідомляє прес-служба суду,  передають "Коментарі. Харків".

В ході засідання допитали трьох свідків та продовжили запобіжний захід у вигляді тримання під вартою підозрюваному. Зловмисник залишиться в СІЗО до 1 травня.

Наступне засідання суд призначив на 7 квітня. Планується продовжити допит свідків у справі.

Йдеться, про надзвичайну подію, яка сталася в Харкові у квітні минулого року. Біля одного з будинків на Старо-Григорівській вулиці підозрюваний кинув гранату в машину таксі, яка приїхала на виклик. На щастя 45-річний водій вижив, проте залишився без ніг. Обвинувачуваний тоді розповів, що пожартував і не думав, що граната вибухне.

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що чоловіка обвинувачують у незаконному придбанні, зберіганні та носінні вибухового пристрою, замаху на умисне вбивство способом, небезпечним для багатьох осіб та навмисному знищенні чужого майна, вчиненому шляхом вибуху (ч. 1 ст. 263, ч. 2 ст. 15, п.п. 5,7 ч.2 ст. 115, ч. 2 ст. 194 КК України). Йому загрожує довічне позбавлення волі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися