НП у Харкові: жінка задушила свою дитину та викинулася з вікна - соцмережі

Харків'янка залишилася живою після падіння з четвертого поверху

Сьогоднішнього ранку Харків сколихнула новина про те, що в Московському районі міста жінка вбила свою 2-річну дитину і намагалася накласти на себе руки. Про це повідомляє видання Newsroom, посилаючись на Telegram-канал "Труха".

За інформацією джерела, у ніч проти 8 грудня мешканка Харкова 1985 року народження задушила свого дворічного сина, а потім вистрибнула з вікна четвертого поверху квартири.

Зазначається, що після падіння з висоти жінка залишилася живою. У соціальній мережі повідомляється, що зараз вона перебуває у лікарні швидкої та невідкладної допомоги під наркозом.

Видання Newsroom, посилаючись на власні джерела, передає, що постраждала наразі справді перебуває у медзакладі під охороною. У жінки діагностували перелом тазу та ребер. Пацієнтку вивели із шокового стану.

У поліції цю інформацію наразі не прокоментували.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Немишлянському районі Харкова на мосту повісився чоловік. після виявлення трупа на мосту в Мережі почалися обговорення того, що сталося. Багато хто вважає, що загиблому нібито допомогли повіситися. Зазначається, що його шия та ніс були подряпані. Привернула увагу городян та продумано закріплена за поруччя мотузка. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Харківщині знайшли мертвим пенсіонера, якого поліція врятувала від суїциду. У соціальній мережі зазначили, що чоловік вчинив суїцид шляхом повішення. Раніше він розповідав поліцейським, які врятували його від смерті, що почувається самотнім, втомленим і безпорадним, що й спричинило спробу самогубства. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися