У Харкові зник чоловік із особливою прикметою (ФОТО)

Востаннє зниклого чоловіка бачили на харківському вокзалі

У селі Гусинка, що у Куп'янському районі Харківської області, безвісти зник 51-річний Пацела Леонід. З 30 жовтня чоловік не виходить на зв'язок зі своїми родичами. Про це повідомляється на сторінці "Пошуково-рятувальний загін "МІЛЕНА" Харків" у Facebook.

Джерело повідомляє, що 30 жовтня поточного року Пацела Леонід перебував на вокзалі ПЗ у Харкові. Там його бачили востаннє. З того часу про місцеперебування чоловіка немає жодної інформації. Родичі звернулися за допомогою у пошуках до правоохоронців.

Прикмети: зріст 175, худорлявої статури, блакитні очі, темне волосся.

Особливі прикмети: зламаний ніс праворуч.

У день зникнення був одягнений: камуфляжна сорочка, чорні кросівки, коричневі штани. При собі мала чорну валізу та сумку.

Усіх, хто має будь-яку актуальну інформацію про місцеперебування зниклого чоловіка, просять повідомити за телефонами: 068-777-0-112 або 102. Будь-яка деталь може виявитися важливою під час пошуків.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував читачів про те, що в Харківській області з 2000 року розшукують безвісти 19-річну Ірину Бондаренко, яка зникла тоді. На сьогодні їй 39 років. Правоохоронці досі проводять пошуки жінки, не втрачаючи надію знайти її та повернути до родини. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові безвісти зник чоловік. Того дня він подався на роботу на своєму автомобілі BMW 5, але додому так і не повернувся. Родичі не можуть зв'язатися зі зниклим протягом чотирьох днів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися