Через пожежу у власному будинку в Харкові постраждала 84-річна жінка

Пенсіонерка отримала опіки рук та ніг

В суботу, 14 березня, в шевченківському районі Харкова горів приватний будинок. Про це "Коментарі. Харків" дізналися в прес-службі ГУ ДСНС України у Харківській області.

Виклик до рятувальників надійшов о 15:54. Загорання сталося в приватній осели у провулку 1-й Орський, 13. До місця події виїхало 2 підрозділи Державної пожежно-рятувальної служби на автоцистернах. 

На момент прибуття рятувальників у кімнаті квартири житлового будинку горіли домашні речі та меблі. Під час пожежі постраждала 84-річна власниця домоволодіння. Вона отримала незначні опіки рук та ніг. Пенсіонерка відмовилася від госпіталізації до лікарні.

Площа пожежі складала близько 5 квадратних метрів. Вогонь локалізували о 16:07, а о 16:39 повністю ліквідували.

Наразі у ДСНС встановлюють причину виникнення пожежі.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харківській області на пожежі загинула 90-річна жінка. Горів приватний будинок в селі Майське. Тіло пенсіонерки знайшли рятувальники, які приїхали на виклик.

Також "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові через необережне поводження з вогнем загорілася багатоповерхівка. Пожежа сталася на вулиці Академіка Богомольця, 11.  Загорівся сміттєпровід на першому поверсі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися