У Дніпрі виявили труп 20-річної харків'янки: у поліції говорять про вбивство

Підозрюваного у вбивстві молодої дівчини вже затримали співробітники поліції

У Мережі з'явилася інформація про те, що у місті Дніпро з вікна восьмого поверху у ЖК "Перемога" викинулася 20-річна дівчина, яка приїхала з міста Харкова. Про це пише видання "ГородХ", посилаючись на Telegram-канал "Дніпро оперативний".

Як повідомили у пресслужбі ГУНП Дніпропетровської області, до поліції надійшло повідомлення від місцевих мешканців, які повідомили, що виявили труп молодої дівчини під вікнами багатоповерхівки. Попередньо загибла викинулася з вікна.

Однак у поліції встановили, що це не був нещасний випадок чи самогубство. Дівчину виштовхнули з балкона. У злочині підозрюють 28-річного бойфренда загиблої.

Як виявилося, того дня між загиблою та її коханим виникла сварка, під час якої чоловік виштовхнув дівчину з балкона квартири. Від отриманих травм постраждала померла на місці події.

Працівники відділення поліції №5 Дніпровського районного управління поліції затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

На цей момент вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Продовжуються слідчі дії.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що на Харківщині знайшли мертвим пенсіонера, якого поліція врятувала від суїциду. Раніше він розповідав поліцейським, що почувається самотнім, втомленим і безпорадним, що й стало причиною спроби самогубства. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що під Харковом повісився вчитель фізкультури у навчальному закладі. Трагедія сталася близько 13.00. Тіло чоловіка знайшли на дереві у дворі ліцею. Вчителю було 44 роки. Мотиви та обставини події поки що не відомі. Поліція проводить розслідування. Відомо, що у чоловіка залишилися дружина та 17-річний син, а на роботі він був на "хорошому рахунку", веселий і чуйний. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися