В поліції розповіли подробиці про стрілянину в центрі Харкова

Невідомого, який наніс постраждалому тілесні ушкодження, майже відразу знайшли

Вночі, 14 березня, в центрі Харкова стався в конфлікт із стріляниною. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Повідомлення про бійку на площі Поезії надійшло до поліції близько 00:40. За адресою виїхала слідчо-оперативна група відділу поліції.

На місці події до правоохоронців звернувся 21-річний чоловік, який повідомив, що він побився з невідомими і один з чоловіків наніс йому тілесні ушкодження. Крім того, невідомий зробив кілька пострілів вгору з предмету, схожого на пістолет, та втік.         

Цей предмет виявили на місці  події та направили на експертне дослідження. Ймовірно, це стартовий пістолет. 

Крім того, за наданими прикметами, правоохоронці виявили зловмисника, який наніс потерпілому тілесні ушкодження. Ним виявився 35-річний чоловік. Його доставили до відділу поліції, де він надав пояснення.

Кримінальне провадження відкрили за ч. 1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 3 років позбавлення волі.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові поліція затримала іноземців, які грабували харків'янок на парковках. Жертвами двох громадян Грузії, як правило, ставали жінки, які пересувалися на автомобілях преміум класу і відвідували торгові центри. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися