У Харківській області у магазині городянам продавали контрафактні цигарки та алкоголь (ФОТО)

У магазині знайшли 10 000 пачок цигарок без акцизних марок

У місті Балаклія, що на Харківщині, в одному з магазинів було проведено санкціонований обшук. Правоохоронці виявили там цигарки без акцизних марок та алкоголь невідомого походження. Про це повідомляється у пресслужбі ГУНП Харківської області.

За інформацією джерела, у місті в рамках операції "Акциз" було проведено п'ять обшуків. Під час них правоохоронці вилучили з магазину полімерні пляшки з рідиною об'ємом близько 500 літрів, схожою на етиловий спирт, а також 10 000 пачок цигарок без акцизних марок та ще близько тисячі інших підакцизних товарів.

picture

Як виявилось, у підприємця не було дозвільних документів на реалізацію підакцизних товарів. Правоохоронці встановили, що власнику належить мережа із п'яти магазинів, у яких також продавалися подібні товари.

picture

За правопорушення підприємцю загрожує покарання у вигляді штрафу від 5 тисяч до 10 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, як харків'янам розпізнати підробку вершкового масла у супермаркетах та на ринках. Експерти кажуть, що навіть серед олії преміумкласу близько 20% продукції – фальсифікат. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові перед Новим роком суттєво подорожчали мандарини. Ще минулого тижня мандарини можна було знайти за мінімальною ціною 27,5 грн/кг, а зараз вартість піднялася на понад 2,50 грн. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися