Популярний харківський кіт Степан набрав 1 млн підписників у TikTok (ФОТО)

Менш ніж за тиждень на сторінці кота побільшало 250 тисяч підписників

Пухнастий кіт на прізвисько Степан, який прославився у соціальних мережах і навіть потрапив на сторінку в Instagram до відомої американської попспівачки Брітні Спірс, став "мільйонером" у TikTok.

На сторінці чотирилапого в Instagram з'явилося фото, на якому Степан позує з тортом на честь 1 млн підписників у TikTok. Відео на цій сторінці набирають сотні тисяч переглядів. Дехто перевищує за оглядами кілька мільйонів. Один із роликів, що найбільш переглядаються, набрав понад 14 млн переглядів. У цьому відео Степан сидить у своїй звичній позі за столом, а на фоні грає пісня The Black Eyed Peas – My Humps.

Ще наприкінці листопада кота мала 750 тисяч підписників. Менш ніж за тиждень на сторінці побільшало 250 тисяч фоловерів. А на сторінку в Instagram на харківського кота підписано понад 850 тисяч людей.

До речі, фотографії та відео вихованця набирають мільйони лайків і збирають велику кількість коментарів. Нерідко пости кота коментують популярні особи.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що харківський кіт Степан уклав контракт із модним брендом одягу Valentino і вже прорекламував їхню сумку за 4 тисячі євро. 13-річний кіт Степан став відомим на весь світ після того, як Брітні Спірс опублікувала у себе в Instagram його фотографію. Тепер новій зірці надсилають різні подарунки зі всього світу: від портретів до справжнього трону. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, які тварини з'являться у Харківському зоопарку навесні 2022 року. Нових тварин уже навіть зарезервували для Харкова, але більшість із них не можна транспортувати коли холодно, тому вони прибудуть до нового дому вже навесні. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися