У Харківській області на поліцейських напали з пилкою та ножем: ФОТО з місця злочину

Злочинець завдав двом поліцейським тілесних ушкоджень в області пальців рук та обличчя

У місті Куп'янськ, що на Харківщині, стався напад на співробітників поліції, які прибули на виклик із приводу сварки в сім'ї. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської обласної прокуратури.

Керівник окружної прокуратури Едуард Миргородський розповів, що в поліцію надійшов виклик через сварку між членами сім'ї. За вказаною адресою незабаром прибули правоохоронці.

Далі під час розмови з правоохоронцями 49-річний чоловік напав на них із саморобним ножем та пилкою. В результаті постраждалі отримали тілесні ушкодження на пальцях рук та на обличчі.

Було встановлено, що нападник неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності. Однією з причин стало насильство у сім'ї.

picture

Поліцейські затримали буйного чоловіка. Йому було повідомлено про підозру за фактом зазіхання життя працівника правоохоронного органу (ст. 348 КК України).

За скоєний злочин затриманому загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення терміном від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічного позбавлення волі.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що 15 на Центральному ринку Харкова сталося НП - чоловік відкрив стрілянину. У Мережі опублікували фото та відео з місця події. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харківській області у приватному будинку виявили порізаний ножем труп. При цьому, з будинку зникли деякі речі - зварювальний апарат, газова плита та пилосос. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися