У Харкові гірлянда покалічила однорічну дівчинку

Маленька харків'янка отримала опік від гірлянди

У Київському районі Харкова однорічна дівчинка схопила гірлянду та отримала опік. Про це розповіли у Харківському районному управлінні поліції №1 ГУНП.

Зазначається, що на 25-річну маму дівчинки склали адмінпротокол за ч. 1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, які їх замінюють, зобов'язань щодо виховання дітей) КУпАП.

"Шановні батьки! Ви несете персональну відповідальність за життя та здоров’я вашої дитини! Нагадайте вашим дітям про безпеку поведінки та не залишайте їх без нагляду. Діти не повинні торкатися увімкнених гірлянд та гратися під ялинкою небезпечно. В жодному разі не залишайте сірники запальнички, бенгальські вогники та інші піротехнічні засоби у місцях, у яких їх легко може знайти дитина. Ніколи не дозволяйте малюкам бавитися з такими іграшками, бо це може коштувати їм здоров’я або навіть життя!"

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що поблизу села Рай-Оленівка на автодорозі "Київ-Харків-Довжанський" 28 жовтня на АЗС стався вибух. Момент зняли камери відеоспостереження. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Печенігах спалахнула база відпочинку. Полум'я знищило будівлю. На базі було 10 осіб. 43-річного чоловіка та 35-річну жінку госпіталізували до лікарні з травмами. Інші вісім людей від медичної допомоги відмовилися. За попередніми даними, пожежа викликала замикання електропроводки. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися