У Харківській області на машину, в якій були люди, впало дерево: ФОТО з місця події

Дерево, що рухнуло, заблокувало двері в авто

На трасі "Харків-Київ-Довжанський" у Харківській області, на автомобіль Nissan, який потрапив у ДТП, упало дерево. Про це повідомляється у пресслужбі ГУНП Харківської області.

За інформацією джерела, на лінію "101" надійшло повідомлення про те, що біля повороту на селище Рогань легковик злетів з дороги та потрапив у ДТП, внаслідок чого на дах машини впало дерево. Дві пасажирки виявилися затиснуті в салоні авто. Їм була потрібна допомога медиків.

Прибувши на вказану адресу, рятувальники встановили, що звалене дерево лежало на даху кросовера. Його стволом було заблоковано всі двері. За допомогою бензопили співробітники ДСНС розрізали стовбур дерева та прибрали його з даху авто.

picture

Потім разом із патрульними поліцейськими рятувальники звільнили постраждалих з автомобіля, застосувавши спецінструмент. Після цього пасажирів передали медикам. На цей момент вони знаходяться у Міській клінічній лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Причину дорожньо-транспортної пригоди встановлюють.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що поблизу села Рай-Оленівка на автодорозі "Київ-Харків-Довжанський" 28 жовтня на АЗС стався вибух. Момент зняли камери відеоспостереження. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що 5 грудня приблизно о 06:00 рятувальникам надійшло повідомлення про вибух на трасі "Київ-Харків-Довжанський". Прибувши на місце події, рятувальники Пісочинської громади встановили, що вибух стався на ділянці, де організація планує звести складські приміщення. В результаті постраждали двоє охоронців. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися