У кількох районах Харкова продавали безакцизні цигарки (ФОТО)

Продавці також не мали необхідної ліцензії на продаж тютюнових виробів

Вуличні торговці у Київському, Московському та Індустріальному районах Харкова продавали городянам цигарки без акцизних марок. Про це повідомляє пресслужба ГУНП Харківської області.

У ході перевірки поліцейськими було зафіксовано чотири аналогічні випадки торгівлі сигаретами. Зазначається, що продавці цієї продукції не мали необхідної ліцензії на продаж тютюнових виробів, а на пачках сигарет були відсутні акцизні марки.

picture

Патрульні викликали до місць слідчо-оперативні групи. Правопорушникам, які торгували тютюновими виробами без відповідного дозволу, загрожує штраф.

picture

Крім того, повідомляється, що під час перевірок інспектори виявили можливий факт торгівлі паливними матеріалами в Новобаварському районі міста. Харків'янин здійснював продаж палива прямо зі своєї припаркованої машини. За це правопорушнику також загрожує штраф.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові та Харківській області підняли ціни на цигарки. Найбільше за місяць подорожчали тютюнові вироби із фільтром преміум-класу. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у місті Білаклія, що на Харківщині, в одному з магазинів було проведено санкціонований обшук. Правоохоронці виявили там цигарки без акцизних марок та алкоголь невідомого походження. правоохоронці вилучили з магазину полімерні пляшки з рідиною об'ємом близько 500 літрів, схожою на етиловий спирт, а також 10 000 пачок цигарок без акцизних марок та ще близько тисячі інших підакцизних товарів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися