Загадкове зникнення: у Харківській області з серпня розшукують зниклого чоловіка (ФОТО)

Востаннє зниклий виходить на зв'язок 18 серпня 2021 року

У селі Уплатне, що у Лозівському районі Харківської області, упродовж чотирьох місяців розшукують 36-річного Сергія Цабеку. Про це повідомляється на сторінці "Пошуково-рятувальний загін "МІЛЕНА" Харків" у Facebook.

У пошуковій групі зазначають, що Сергій Цабека пішов із дому 6 червня поточного року. Востаннє на зв'язок із рідними виходив 18 серпня. З того моменту про його місцеперебування немає жодної інформації. У соціальній мережі було опубліковано орієнтування з прикметами зниклого.

Прикмети: зріст 172, блакитні очі, худорлявої статури, волосся темно-русяве (може бути підстрижений налисо).

Особливі прикмети: у лівому вусі є три сережки, на передпліччі татуювання з написом "Тася", татуювання дракона на всю спину, на нозі татуювання у вигляді звіра.

У день зникнення був одягнений: ця інформація відсутня.

Усіх, хто має будь-яку актуальну інформацію про місцеперебування зниклого чоловіка, просять повідомити про це за телефонами: 068-777-0-112 або 102. Будь-яка деталь може виявитися важливою під час проведення пошуків.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" інформував читачів про те, що у Харкові зник чоловік з особливою прикметою. Він не виходив на зв'язок зі своїми родичами з 30 жовтня 2021 року. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Харківській області з 2000 року розшукують безвісти 19-річну Ірину Бондаренко, яка зникла тоді. На сьогодні їй 39 років. Правоохоронці досі проводять пошуки жінки, не втрачаючи надію знайти її та повернути до родини. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися