Настала клінічна смерть: у Харкові на вулиці лікарі повернули чоловіка до життя (ФОТО)

Зараз життю чоловіка нічого не загрожує

Харківські медики врятували життя пенсіонеру, якому різко погано стало на вулиці. Про це повідомляється на сторінці "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" у Facebook.

За інформацією джерела, ввечері 19 грудня на лінію "101" надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць Харкова різко стало погано чоловікові, на вигляд якому 65 років. Незабаром на місце події прибули медики.

Зазначається, що під час огляду через фібриляцію передсердь відбулася клінічна смерть. Завдяки проведенню бригадою ЕМД 911 реанімаційних заходів чоловікові вдалося "повернути до життя". Далі пенсіонера госпіталізували до медустанови. На цей момент життю чоловікові нічого не загрожує.

"Бажаємо чоловікові якнайшвидшого одужання! Пишаємося високопрофесійною та злагодженою роботою бригади ЕМД 911", — йдеться у повідомленні.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові медики витягли з петлі 29-річного харків'янина та врятували йому життя. Коли медики прибули на вказану адресу, чоловік уже перебував у стані клінічної смерті. Проте лікарям удалося його повернути до життя. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Харківщині, 87-річний чоловік хотів вчинити самогубство, зістрибнувши з мосту. Перехожі викликали на місце події поліцію та трагедії вдалося уникнути. Проте вже за кілька днів його знайшли повішеним у своєму будинку. Раніше він розповідав поліціянтам, які врятували його від смерті, що почувається самотнім, втомленим і безпорадним, що й спричинило спробу самогубства. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися