До -18 градусів: до Харкова прийдуть морози

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області з 20 по 24 грудня

Цього тижня у Харкові та Харківській області очікується різке похолодання. Температура повітря впаде до -18 градусів. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

За даними синоптиків, із середини тижня харків'янам варто очікувати на морози. До цього максимально стовпчик термометра опуститься до -8 градусів вдень.

Так, згідно з прогнозом, робочий тиждень у Харкові та області розпочався зі сніжної погоди. 20 грудня синоптики обіцяють сніг упродовж дня, а температура повітря – до 1 удень та до -2 вночі.

У вівторок також Харків та область накриє сніг. Температура повітря вдень очікується -8 градусів. Вночі стовпчик термометра опуститься до -11 градусів.

22 грудня протягом усього дня буде хмарна погода. Синоптики зазначають, що вдень температура повітря опуститься до -13 градусів. Вже на ніч очікується до -18 градусів.

У четвер, 23 грудня, також буде суха погода у Харкові та області. Вдень очікується до -11 градусів, на ніч - до -16 градусів.

На завершення робочого тижня у Харкові знову піде сніг та настане невелике потепління. Вдень температура повітря максимально опуститься до -7 градусів. На ніч очікується до -16 градусів. Наші пращури помітили, що в цей день погода буде пізньою.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що новорічна ніч цього року може порадувати мешканців Харкова сніжною погодою. Водночас у місто прийдуть морози. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що Харків продовжує створювати новорічну атмосферу та прикрашати місто до свят. Незабаром у трьох парках з'являться нові різдвяні інсталяції, які з настанням вечора запалюватимуть вогні та створюватимуть справжнє свято для городян. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися