В Харківському аеропорту знайшли галюциногенні гриби

Заборонене з собою привезла 19-річна українка, яка прилетіла з Німеччини

В неділю, 15 березня, у аеропорту Харкова службовий пес винюхав "травичку" та галюциногенні гриби в багажі однієї з пасажирок, яка прилетіла з Дортмунду. Про це повідомляє Східне регіональне Управління ДПСУ в Facebook, передають  "Коментарі. Харків".

Все сталося під час здійснення прикордонного контролю пасажирів, які прибули рейсом з Німеччини. 19 річна дівчина намагалася перевезти в багажі речовину сіро-зеленого кольору рослинного походження та гриби, які зі її слів викликають галюцинації. Дівчина повідомила, що придбала наркотики для власних потреб.

Наразі, знайдене вилучили і направили на експертизу. Правоохоронцям направили повідомлення про вчинення кримінального правопорушення щодо контрабанди наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів (ст. 305 КК України).

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в аеропорту Харкова службовий собака Тайсон знайшов наркотики у пасажира рейсу Баку-Харків. У валізі чоловіка серед особистих речей виявили розпочату пачку жувальної гумки, в якій він сховав паперовий згорток з кристалічною речовиною білого кольору.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися