У Харкові знову пройшла акція протесту проти ОПЗЖ (ФОТО)

Харківський офіс ОПЗЖ вкотре розмалювали

У Харкові 19 грудня в черговий раз розмалювали фасад офісу політичної партії ОПЗЖ уже "класичними" написами: "Сепари", "ОПЗЖ = ФСБ" та плямами червоної фарби, яка схожа на кров. Цей акт вандалізму організація "Фрайкор" опублікувала у себе в соцмережах.

"Святий Миколай не любить ватників та нащадків регіоналів з ОПЗЖ. Тому їм він подарував правильний вид офісу", - заявили у Фрайкорі.

Інші новини:

Нагадаємо, нардеп від ОПЗЖ Юрій Загородній розповів, що замість того, щоб змінювати економічний курс країни, влада продовжує політику тарифного геноциду, започатковану її попередниками, лише ще посилюючи її коштом додаткового оподаткування. Народний обранець зазначив, що за показником рівня ВВП на одного українця наша країна знаходиться на останньому місці в Європі та на 137-му місці у світі.

У харківському метро 14 листопада близько 18 години на Холодногірсько-Заводській лінії метро невідомі розбили скло у вагоні поїзда. Зазначається, що про інцидент пасажири повідомили машиністу. З поїзда одразу ж висадили всіх пасажирів, щоби вирушити в депо. На місці події працювала поліція. Усіх вандалів знайшли.

У Московському та Індустріальному районах Харкова вандали зруйнували новенькі дитячі майданчики. Відповідні фотографії люди опублікували у соцмережах. На Північній Салтівці відкрили новий майданчик, який не простояв нормально і трьох днів. Там уже зламали нові гойдалки на пружині. Очевидці назвали винуватців "дорослими аборигенами", які під пиво вирішили похитатися дитячою гойдалкою.







Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися