На Харківщині зловили місцевого Грінча (ФОТО)

Чоловік намагався вкрасти ялинки на території Старосалтівського лісництва

На території Харківської області зараз проходить щорічна операція "Новорічна ялинка", метою якої є запобігання незаконному вирубанню ялин та сосен для продажу у різдвяно-новорічний період 2022 року. У ході операції вдалося впіймати правопорушника. Про це повідомляється у пресслужбі Держекоінспекції у Харківській області.

За інформацією джерела, у Вовчанському районі Харківської області Державна екологічна інспекція у Харківській області спільно з Харківським обласним управлінням лісового та мисливського господарства та Державним підприємством "Вовчанське лісове господарство" викрила місцевого "Грінча", який намагався незаконно вкрасти новорічні дерева.

picture

На території Старосалтівського лісництва Державного підприємства "Вовчанське лісове господарство" чоловік незаконно рубав сосни, ймовірно, для подальшої реалізації.

За вчинений злочин порушник отримав штраф у розмірі 510 гривень. пресслужбі наголосили, що наразі розраховується розмір збитків, які чоловік завдав державі.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові починають відкриватися ялинкові базари. У середньому ціни на новорічні красуні стартують від 200 гривень. Загалом, звичайне невелике дерево заввишки від одного метра до півтора обійдеться у 400–500 гривень. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що харків'янам розповіли, як правильно обрати новорічну ялинку та доглядати її. Декілька простих порад допоможуть городянам вибрати новорічну ялинку і якомога довше зберегти її ефектною. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися