У Харкові відкриваються ялинкові базари: скільки коштують ялинки

Ціни на ялинки на ялинкових базарах у Харкові стартують 200 гривень

Наближаються новорічні свята і багато жителів міста вже замислюються про купівлю ялинки. Незабаром це можна буде зробити вкрай просто, придбавши її на ялинковому базарі у своєму мікрорайоні. Зараз у Харкові поки що відкритий лише один ялинковий базар в одному з мікрорайонів Салтівки. Про це повідомляє видання "Вечірній Харків".

Вартість сосен стартує від 200 гривень і далі, залежно від розміру, ціна буде підвищуватися. Максимальний цінник на ялинковому базарі – 1 200 гривень. Загалом, звичайне невелике дерево висотою від одного метра до півтора обійдеться у 400–500 гривень.

Для тих, хто хоче, щоб у будинку був запах ялинки, але купувати велику ялинку немає бажання, продають невеликі композиції з гілок. Вартість такої ялинки на підставці становитиме від 130 до 200 гривень.

Також видання зазначає, що на Сумському ринку ціни на ялинки дорожчі. Найнижчий цінник – 300-400 гривень. За такою ж ціною городянам обійдеться маленька композиція з гілок на підставці. Цінник на кримську сосну стартує від 500 гривень, а ялинку продають приблизно по 1500 гривень.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" інформував читачів про те, що харківчанам розповіли, як правильно вибрати новорічну ялинку та доглядати за нею. Декілька простих порад допоможуть городянам вибрати новорічну ялинку і якомога довше зберегти її ефектною. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що Харків перетворився на справжню казку. Напередодні Нового року, місто було поповнено з масою цікавих місць, де ви можете взяти прогулянку або навіть влаштувати фотосесію. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися