У Харкові сталася масштабна пожежа: ФОТО з місця події

У Новобаварському районі рятувальники ліквідували пожежу, яка поширилася на територію 3-х домоволодінь

У Харкові на території двору одного з приватних будинків сталася серйозна пожежа. Про це повідомляється у пресслужбі ДСНС Харківської області.

За інформацією джерела, на лінію "101" надійшло повідомлення про те, що у дворі будинку на вулиці Колодязна сталася пожежа. До місця виклику направлено 3 відділення пожежно-рятувальної служби ДСНС.

Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що спалах трапився у господарській споруді. Далі вогонь почав поширюватися на дахи сусідніх приватних будинків.

picture

Зазначається, що на момент прибуття співробітників ДСНС з місця подій, вогонь вже поширився на загальну площу 50 кв.м. На його гасіння подали 3 пожежні стволи. Через півтори години пожежу було повністю ліквідовано.

На щастя, внаслідок події ніхто не постраждав. Причина пожежі наразі залишається невідомою. Подробиці встановлюються.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Слобідському районі Харкова сталася пожежа у багатоповерховому будинку. Рятувальники встановили, що спалах трапився у квартирі на восьмому поверсі. Як виявилося, на балконі спалахнули домашні речі. Площа спалаху становила 10 кв. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що на Харківщині спалахнула база відпочинку. Полум'я знищило будівлю. На базі було 10 осіб. 43-річного чоловіка та 35-річну жінку госпіталізували до лікарні з травмами. За попередніми даними, пожежа викликала замикання електропроводки. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 270 "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки" Кримінального кодексу України. Докладніше про цю подію читайте у матеріалі на нашому сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися