У Харкові впіймали торговця "смертю": ВІДЕО

Правоохоронці провели у квартирі у харків'янина обшук

У Харкові було спіймано 41-річного чоловіка, який незаконно купував наркотичні речовини з метою подальшого їх перепродажу. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської обласної прокуратури.

За словами джерела, затриманий купував канабіс і зберігав його у квартирі по вулиці Бучми, де проживав із дружиною та двома дітьми. У ході обшуків поліцейські виявили в його будинку 10 скляних банок, два полімерні пакети, один пластиковий бідон, три сумки, зіп-пакети з речовиною рослинного походження — канабісом.

Також вдома у злочинця знайшли електронні ваги, п'ять упаковок насіння конопель та спеціальне обладнання. Всі перераховані знахідки були вилучені.

У пресслужбі прокуратури зазначають, що затриманому було повідомлено про підозру. Йому обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. За скоєний злочин харків'янину загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення терміном від шести до десяти років із конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові психіатр незаконно виписував людям рецепти на наркотики. Загалом правоохоронці нарахували близько 500 таких незаконних епізодів. У сумі силовики вилучили 1500 медичних карток пацієнтів, печатки, медичну документацію та близько 16 тисяч рецептів на видачу наркотичних засобів. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові чоловік вирощував на люстрі наркотики. У будинку зловмисника скрізь розвішані та розфасовані по трилітрових банках наркотичні рослини. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися