У Харкові психіатр незаконно виписував людям рецепти на наркотики

Харківський психіатр виписав майже 500 рецептів на наркотики

У Харкові лікаря-психіатра підозрюють у незаконній видачі рецепту на купівлю наркотиків. Про це розповіли у пресслужбі обласної прокуратури.

Загалом правоохоронці нарахували близько 500 таких незаконних епізодів. У сумі силовики вилучили 1500 медичних карток пацієнтів, печатки, медичну документацію та близько 16 тисяч рецептів на видачу наркотичних засобів.

У понеділок, 15 листопада, лікарю повідомили про підозру. Жінку хочуть усунути з посади та взяти під цілодобовий арешт, як запобіжний захід.

Тепер лікареві загрожує від двох до п'яти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Інші новини:

Раніше у матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, що рибоохоронний патруль розпочав перевірки ринків у Харківській області. У разі виявлення факту торгівлі свіжою рибою без документації продукцію вилучають, а на продавців складають протоколи про адміністративне порушення.

Нагадаємо, що раніше у Харкові з продажу вилучали сир відомої торгової марки. За даними Держпродспоживслужби, у кисломолочному сирі торгової марки "Український" ТОВ "Богодухівський молокозавод" зафіксували невідповідності за мікробіологічним показником.

А також, під час проведення перевірки суб'єктів господарювання ГУ Держпродспоживслужби у Харківській області, було виявлено факти реалізації цукерок російського виробництва. За словами голови Держпродспоживслужби Владислави Магалецької, підсанкційні російські солодощі не повинні продавати в Україні, оскільки така продукція ввозиться та продається поза законом. За порушення вимог законодавства до суб'єктів господарювання застосовано штрафні санкції.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися