У харківському великому торговому центрі сталася пожежа: подробиці

У ТЦ працювали шість бригад рятувальників

У торговому центрі "Епіцентр" в Основ'янському районі Харкова сталася пожежа. Стали відомі деякі подробиці події. Про це повідомляє "Суспільне", посилаючись на слова прессекретаря обласного управління рятувальників Євгена Василенка.

Так, за інформацією джерела, вчора, 20 грудня, приблизно о 15:52 на лінію "101" надійшло повідомлення про спалах на даху "Епіцентру", що розташований на проспекті Гагаріна.

До місця пригоди було направлено шість бригад рятувальників. Проте до їхнього приїзду співробітники самостійно впоралися з пожежею. Як виявилося, горіла проводка від вивіски чи гірлянди магазину у будівлі "Епіцентру".

"Покрівля бетонна. Проводка розплавилася і вогонь не поширювався, нічого не гасили, просто перевірили інформацію", - зазначив Василенко.

Директор будівельного супермаркету Ігор Глінка розповів, що як тільки в магазині почалася пожежа, світло автоматично вимкнулося. За його словами, сталося коротке замикання у коробці зовнішнього освітлення, це була рекламна вивіска.

Також Глінка наголосив, що жодних наслідків пожежі немає, як і матеріальних втрат. Після того, що сталося, як зазначив директор магазину, будуть перевірені всі коробки зовнішнього освітлення.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що 20 грудня у Мережі було опубліковано відео пожежі у торговому центрі "Епіцентр". Докладніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові сталася масштабна пожежа. У Новобаварському районі рятувальники ліквідували пожежу, яка поширилася на територію 3-х домоволодінь. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися