У Харкові спалахнув торговий центр: у Мережі опублікували ВІДЕО

В Основ'янському районі Харкова сталася пожежа у ТЦ

У Мережі було опубліковано відео пожежі у торговому центрі "Епіцентр", розташованому в Харкові. Про це повідомляє видання "Новини України", посилаючись на сторінку у Twitter "FENIX UA".

За інформацією джерела, сьогодні, 20 грудня, всередині ТЦ "Епіцентр", що розташований по вулиці Гагаріна, 352 сталася пожежа.

На цей момент подробиці події встановлюються. У пресслужбі ДСНС Харківської області наразі не прокоментували інцидент.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харківській області спалахнула база відпочинку. Полум'я знищило будівлю. На базі було 10 осіб. 43-річного чоловіка та 35-річну жінку госпіталізували до лікарні з травмами. За попередніми даними, пожежа викликала замикання електропроводки. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 270 "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки" Кримінального кодексу України. Докладніше про цю подію читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Слобідському районі Харкова сталася пожежа у багатоповерховому будинку. Рятувальники встановили, що спалах трапився у квартирі на восьмому поверсі. Як виявилося, на балконі спалахнули домашні речі. Площа займання становила 10 кв. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися