Забої та перелом ребер: стало відомо про стан постраждалих у ДТП з трамваєм у Харкові

Внаслідок пригоди постраждали троє людей

З'явилися деякі подробиці дорожньо-транспортної пригоди, яка сьогодні, 22 грудня, сталася у Харкові біля Кінного ринку. Про це повідомляє видання "Суспільне".

За словами джерела, внаслідок того, що трамвай №5 зійшов з рейок, постраждали три пасажирки - з них дві 40-річні жінки, які отримали забиті місця. Після того, як медики їх оглянули, постраждалих відпустили лікуватися додому. Третьою виявилася 64-річна харків'янка. У жінки діагностували переломи ребер. На цей момент вона перебуває під наглядом медиків.

picture

Фото - Суспільне

Пасажирка трамвая розповіла, що в одного хлопця йшла кров із носа, іншому порізало руку внаслідок ДТП. До речі, водій трамвая не травмувався. Зазначається, що ще четверо пасажирів зазнали незначних травм. Їм госпіталізація не була потрібна. Про це повідомив директор Центру екстреної медичної допомоги Віктор Забашта.

picture

Фото - Суспільне

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що в Основ'янському районі Харкові сталася дорожньо-транспортна пригода з трамваєм. Приблизно о 9:30, неподалік від Кінного ринку, що знаходиться на Майдан Захисників України, 1, трамвай під номером 5 зійшов з рейок і врізався в дерево. На місце події прибули співробітники поліції, а також дві бригади швидкої допомоги. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Харківщині сталася страшна ДТП з автобусом та легковиком. Внаслідок аварії водій легкого автомобіля – чоловік 1963 року народження помер на місці події від отриманих травм. Транспортний засіб отримав сильні механічні пошкодження та буквально було зім'ято. У пресслужбі ДСНС Харківщини опублікували фотографії з місця події. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися