У Харкові сталася ДТП із громадським транспортом: є постраждалі (ФОТО)

Двоє пасажирів госпіталізовано

У Основ'янському районі Харкові сталася дорожньо-транспортна пригода з трамваєм, у якому перебували пасажири. Про це повідомляє KHARKIV Today, посилаючись на слова речника Патрульної поліції Харківської області Дмитра Гайдука.

За інформацією джерела, сьогодні, 22 грудня, приблизно о 9:30, неподалік Кінного ринку, що знаходиться по вулиці Майдан Захисників України, 1, трамвай під номером 5 зійшов з рейок. На момент події у вагоні трамваю перебували пасажири.

Дмитро Гайдук зазначив, що на місце ДТП виїхала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, внаслідок аварії постраждали двоє людей. Медики, які прибули на місце подій, госпіталізували їх.

Наразі подробиці дорожньо-транспортної пригоди встановлюються. Більш детальна інформація стане відомо пізніше.

Фото з місця ДТП опублікували у Telegram-каналі "ВЕХА".

Нагадаємо, раніше портал "Харків. Коментарі" інформував читачів про те, що в Харківській області сталася страшна ДТП з автобусом та легковиком. Внаслідок аварії водій легкого автомобіля – чоловік 1963 року народження помер на місці події від отриманих травм. Транспортний засіб отримав сильні механічні пошкодження та буквально було зім'ято. У пресслужбі ДСНС Харківщини опублікували фотографії з місця події. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що у Холодногірському районі міста Харків сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля Opel та автобуса "Богдан". Внаслідок зіткнення Opel врізався у залізний паркан. Зазначається, що водій автобуса порушив правила дорожнього руху, що призвело до ДТП. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися