У Харкові горіла 16-поверхівка: є загиблий (ФОТО)

Тіло чоловіка виявили на кухні у палаючій квартирі

У Московському районі Харкова сталася пожежа у багатоповерховому будинку. Внаслідок пригоди загинув власник квартири, в якій сталося загоряння. Про це повідомляє пресслужба ДСНС Харківської області.

За словами джерела, сьогодні, 24 грудня, приблизно о 2:16 на лінію "101" надійшло повідомлення про те, що у шістнадцятиповерховому будинку на вул. пр. Ювілейний, 32/186 в одній із квартир сталася пожежа. Заявник повідомив, що із квартири сусіда на восьмому поверсі йде дим. До місця події виїхало 2 оперативні відділення Служби порятунку на автоцистернах та автодрабині.

picture

Прибувши за вказаною адресою, співробітники ДСНС встановили, що пожежа сталася на кухні. На той момент там палали домашні речі та меблі на площі близько 5 кв. Там же рятувальники виявили бездиханне тіло власника квартири 1974 року народження.

Через пів години спалах був повністю ліквідований. Причина пожежі наразі встановлюється.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Слобідському районі Харкова сталася пожежа у багатоповерховому будинку. Рятувальники встановили, що спалах трапився у квартирі на восьмому поверсі. Як виявилося, на балконі спалахнули домашні речі. Площа спалаху становила 10 кв. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що на Харківщині спалахнула база відпочинку. Полум'я знищило будівлю. На базі було 10 осіб. 43-річного чоловіка та 35-річну жінку госпіталізували до лікарні з травмами. За попередніми даними, пожежа викликала замикання електропроводки. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 270 "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки" Кримінального кодексу України. Докладніше про цю подію читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися