Пішов у перукарню і не повернувся: на Харківщині майже рік розшукують чоловіка (ФОТО)

Пошуки Мозгового Андрія з Балаклії тривають уже 11 місяців

На початку 2021 року у місті Балаклія безвісти зник 37-річний Мозковий Андрій. Волонтери з пошуково-рятувального загону "МІЛЕНА" у Харкові нагадують на своїй сторінці у Facebook, що пошуки чоловіка тривають досі.

12 січня поточного року Андрій Мозговий вийшов з дому і попрямував до перукарні, що знаходиться в 110-му мікрорайоні Балаклії. Проте, додому він так і не повернувся. З того ж дня зниклий перестав виходити на зв'язок зі своєю сім'єю. Родичі забили на сполох і звернулися до поліції за допомогою у пошуках. З того часу тривають пошуки Андрія Мозгового.

Прикмети: зріст 175 см, худорлявої статури, смаглявий, темне волосся, карі очі.

У день пропажі був одягнений: темна куртка болотяного кольору з темно-синіми рукавами, в'язаний светр з капюшоном з хутром, темно-сині джинси, темно-сіра шапка, темно-сині кросівки з червоною смужкою.

Усіх, хто має будь-яку актуальну інформацію про місцеперебування зниклого чоловіка, просять повідомити про це за телефонами: 068-777-0-112 або 102. Будь-яка деталь може виявитися важливою під час пошуку.

picture
Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що в Харківській області з 2000 року розшукують зниклу 19-річну Ірину Бондаренко. На сьогодні їй 39 років. Правоохоронці досі проводять пошуки жінки, не втрачаючи надію знайти її та повернути до родини. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові мертвим чоловік, який безвісти зник на території Екопарку. Чоловіка розшукували майже десять днів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися