У Харкові знайшли мертвою безвісти зниклу людину (ФОТО)

Пошуки було завершено 22 грудня

У місті Харків був виявлений мертвим безслідно зниклий за 36-річний Кулінчик Микола. Чоловіка розшукували майже десять днів. Про це повідомляється на сторінці "Пошуково-рятувальний загін "МІЛЕНА" Харків" у Facebook.

Микола Кулінчик безслідно зник 12 грудня у харківському Екопарку, де він працював різноробом. Волонтери повідомляли, що родичі чоловіка звернулися до поліції із заявою про зникнення. Наступного дня біля вольєра лося виявили одяг та кросівки зниклого. Однак про місцеперебування самого Миколи, як і раніше, не було жодної інформації.

Харківські волонтери зробили на своїй сторінці оголошення про те, що 22 грудня пошукову операцію було завершено. Зниклого за загадкових обставин чоловіка виявили без ознак життя. Проте жодних подробиць у пошуково-рятувальному загоні наразі не озвучили.

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" поінформував читачів про те, що у Харківській області з 2000 року розшукують безвісти зниклу тоді 19-річну Ірину Бондаренко. На сьогодні зникла 39 років. Правоохоронці досі проводять пошуки жінки, не втрачаючи надію знайти її та повернути до родини. У поліції повідомляють, що у 2018 році Ірина поверталася до України. Проте, родичам вона про це не повідомляла. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові безвісти зник чоловік. Того дня він подався на роботу на своєму автомобілі BMW 5, але додому так і не повернувся. Родичі не можуть зв'язатися зі зниклим протягом чотирьох днів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися