Зниклого у харківському екопарку чоловіка знайшли мертвим: у поліції розповіли подробиці

Стала відома причина смерті зниклого безвісти чоловіка

Уродженець Кривого Рогу, який безвісти зник у районі екопарку у Харкові, потрапив у ДТП та внаслідок отриманих травм помер у медзакладі. Про це повідомили у пресслужбі ГУНП Харківської області.

За інформацією джерела, повідомлення про зникнення чоловіка надійшло до поліції 15 грудня. Того ж дня у Харкові автомобіль збив невідомого зі схожими прикметами. Після цього потерпілого непритомним медики доставили до медичного закладу. Через кілька днів, так і не приходячи до тями, потерпілий помер.

Зазначається, що родича, яку правоохоронці запросили до Харкова, упізнала у загиблому свого брата. За фактом ДТП порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286. Особу водія, який скоїв наїзд на чоловіка, також встановлено. Якщо вина водія буде доведена, йому загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення на строк до восьми років.

На цей момент подробиці встановлюються.

Нагадаємо, чоловік родом із Кривого Рогу безслідно зник у харківському екопарку, де він працював різноробом. Волонтери повідомляли, що родичі чоловіка звернулися до поліції із заявою про зникнення. Наступного дня біля вольєра лося виявили одяг та кросівки зниклого. Однак про місцеперебування самого Миколи, як і раніше, не було жодної інформації. 22 грудня пошуки було припинено. Волонтери розповіли у соціальній мережі, що зниклого знайшли мертвим.

Також видання повідомляло про те, що в Харківській області з 2000 року розшукують безвісти 19-річну Ірину Бондаренко, яка зникла тоді. На сьогодні зникла 39 років. Правоохоронці досі проводять пошуки жінки, не втрачаючи надію знайти її та повернути до родини. У поліції повідомляють, що у 2018 році Ірина поверталася до України. Проте, родичам вона про це не повідомляла. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися