Харків'янин влаштував переполох в Одеському СІЗО

Внаслідок події постовий вистрілив у харків'янина

Сьогоднішнього ранку з Одеського СІЗО вирішив втекти ув'язнений родом із Харківської області. Проте історія закінчилася тим, що чоловік опинився у лікарні. Про це повідомляє пресслужба ГУНП Одеської області.

Приблизно о 07:00 27 грудня черговий повідомив постового про те, що один з ув'язнених намагається втекти. Виявив втікача один зі співробітників зробив попередження про застосування вогнепальної зброї, після чого зробив постріл у повітря. Проте на це злочинець ніяк не відреагував. Тоді постовий вистрілив у бік харків'янина та поранив його у ногу.

Після того, що сталося на місце події, викликали співробітників "швидкої" допомоги. Медики госпіталізували постраждалого. На цей момент він перебуває у лікарні під наглядом лікарів.

У пресслужбі зазначають, що факт замаху на втечу з-під варти розпочато досудове розслідування. Злочинцеві загрожує покарання у вигляді ув'язнення терміном від трьох до п'яти років.

Водночас розпочато службове розслідування. Діям постового також буде дана правова оцінка.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" інформував читачів про те, що у Харкові чоловік втік з-під варти, щоб захистити дружину, яку образили у ресторані. На місці почалася суперечка, винуватців інциденту було більше, тому чоловік вирушив додому і повернувся вже з автоматом. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові чоловік втік прямо із зали суду. Правоохоронці у результаті зловили його у Києві. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися