У Харкові чоловік втік прямо із залу суду: зловили в Києві (ФОТО)

Силовики знайшли втікача-турка

У Харкові 8 липня на площі Героїв Небесної Сотні із залу суду втік 47-річний турок Дімерал Незаметтім. Громадянина Туреччини зловили і затримали. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіціі Харківської області.

Dh3hzVHqS7RgCVHbHG_CXAmMK.jpg

При цьому турецького Енді Дюфрейна спіймали на Дегтярівській у Києві. Чоловіка затримали спільними силами Департаменту карного розшуку, Управління карного розшуку ГУНП в Харківській області та бійців полку особливого призначення.

Нагадаємо, утікач рвонув відразу після оголошення ухвали про те, що його будуть тримати під вартою, а потім передадуть у турецьку в'язницю. Він вибіг на вулицю, де його вже чекав автомобіль. Чоловік знаходиться в міжнародному розшуку за шахрайство у Німеччині.

Інші новини, пов'язані з Туреччиною і турками:

В аеропорту "Харків" затримали громадянина Туреччини, який намагався провезти в Україну незадекларовані ювелірні вироби з діамантами і смарагдами.

Поки Харків кожен день ставив все нові "рекорди" по коронавірусу, в.о. мера Харкова Ігор Терехов "засвітився" на відпочинку в турецькому готелі Maxx Royal Belek Golf Resort. За його словами, це був робочий візит.

Уряд Туреччини призупинив авіасполучення з шістьма країнами через всесвітнє поширення нових штамів коронавірусу. Журналісти повідомляють, що з 1 липня 2021 року і аж до особливого розпорядження припиняється пряме авіасполучення з Бангладешем, Бразилією, Непалом, Індією, Шрі-Ланкою і Південно-Африканською Республікою.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися