У Харківській області під час полювання було вбито хірурга, - ЗМІ

Загиблий був відомим полтавським лікарем, який завідував хірургічним відділенням

У Богодухівському районі Харківської області під час полювання було застрелено полтавського хірурга. Про це повідомляє видання MyKharkov, посилаючись на власні джерела у правоохоронних органах.

Так, за інформацією джерела, 26 грудня полтавський хірург разом зі своїм знайомим із Богодухова вирушили на полювання на територію Краснокутського лісництва, ДП "Гутянське лісове господарство" поблизу села Михайлівське. Під час полювання знайомий хірурга потрапив йому у ліву скроню із рушниці "ІЖ" МР 27 ЕМ 12. Зазначається, що від отриманих травм потерпілий помер на місці події.

На місці подій під час огляду були виявлені та вилучені три мисливські рушниці, дві відстріляні гільзи, одна гілка дерева породи "сосна" з пошкодженнями та слідами, схожими на влучення кулі, а також дозвіл на зберігання гладкоствольної мисливської рушниці "ІЖ" МР 27 ЕМ 2 калібру.

Наразі огляд місця події ще не закінчено. Проводяться першочергові дії, правоохоронці допитують очевидців.

Як пише видання, загиблий чоловік був відомим у Полтаві лікарем і водночас завідувачем хірургічного відділення у міській клінічній лікарні.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що Харкові 50-річний чоловік задушив свого сина під час сварки, що виникла між ними. Тіло вбитого чоловік сховав за будинком і накрив його металом. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові 18-річний хлопець убив тещу у її ж кафе. Коли поліціянти приїхали на місце події, вони побачили закривавлене тіло жінки з мішком на голові. Окрім цього, з кафе зникли гроші, алкогольні напої та різний посуд. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися