Тіло сховав за будинком: у Харкові чоловік убив власного сина (ФОТО)

Злочинець сам зізнався у скоєному

У Харкові 50-річний чоловік задушив свого сина під час сварки, що виникла між ними. Про це повідомляється у пресслужбі ГУНП Харківської області.

До поліції надійшло повідомлення про те, що на території одного з будинків у місті було знайдено труп 27-річного чоловіка зі слідами насильницької смерті. На місце події виїжджало керівництво та слідчо-оперативна група відділу поліції.

Було встановлено, що 29 листопада між підозрюваним, який на той момент перебував у стані алкогольного сп'яніння, та його сином сталася сварка. У ході конфлікту 50-річний чоловік задушив свого сина. Щоб приховати сліди злочину, зловмисник сховав бездиханне тіло власного сина за будинком та накрив його металом.

Наступного ранку злочинець зізнався своїм родичам у тому, що скоїв вбивство. Вже о 8 годині ранку 30 листопада в поліцію було повідомлено про те, що сталося.

Поліцейські затримали зловмисника за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу. За вчинення вбивства чоловікові загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення на строк від 7 до 15 років.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував читачів про те, що в Харкові районі перетину окружної дороги та Салтівського шосе сталася масштабна та смертельна ДТП. Винуватцем ДТП став водій вантажівки MAN, яка під наркотиками сів за кермо. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові 18-річний хлопець убив тещу у її ж кафе. Коли поліцейські приїхали на місце події, вони побачили закривавлене тіло жінки з мішком на голові. Крім цього, з кафе зникли гроші, алкогольні напої та різний посуд. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися