Загадкове зникнення: у Харкові продовжують пошуки чоловіка, який зник кілька років тому (ФОТО)

Чоловік зник у 2018 році

У Харкові продовжуються пошуки 30-річного Андрія Сухно, який зник за загадкових обставин у вересні 2018 року. Про це повідомляється на сторінці "Пошуково-рятувальний загін "Мілена" Харків" у Facebook.

Волонтери зазначають, що 24 вересня 2018 року Андрій Сухно вийшов із дому і не повернувся. Останнє відоме його місцеперебування – вулиця Ньютона. Далі чоловік перестав виходити на зв'язок зі своїми рідними та більше жодної інформації про нього сім'я не отримувала.

Прикмети: зріст 172 см, худорлявої статури, поголений налисо, носить бороду.

Особливі прикмети: деформація пальця на кисті правої руки, шрам під правою скронею.

При собі в день пропажі мав паспорт, мобільний телефон.

Усіх, хто має будь-яку актуальну інформацію про місцеперебування зниклого Андрія Сухно, просять повідомити про це за телефонами: 068-777-0-112 або 102. Будь-яка деталь може виявитися важливою під час пошуків чоловіка.


picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові розшукують 17-річного підлітка із Дніпропетровської області. У поліції зазначають, що зараз підліток може перебувати не у своєму рідному місті, а в Харкові. У зв'язку із цим мешканців міста просять також допомогти у пошуках хлопця. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Лозівському районі Харківської області протягом чотирьох місяців розшукують 36-річного чоловіка. Він пішов із дому 6 червня поточного року. Востаннє на зв'язок із рідними виходив 18 серпня. З того моменту про його місцеперебування немає жодної інформації. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися