Безвісти зник: у Харкові розшукують підлітка із сусідньої області (ФОТО)

Зниклий підліток є мешканцем Дніпропетровської області

У Харкові розшукують зниклого 17-річного Іслама Магомедова. Про це сьогодні, 27 грудня, повідомили у пресслужбі ГУНП Харківської області.

За інформацією джерела, зниклий Іслам Магомедов є мешканцем Дніпропетровської області. Однак у поліції зазначають, що зараз підліток може перебувати у Харкові. У зв'язку з цим мешканців міста просять також допомогти у пошуках хлопця.

Особливі прикмети: зріст 180 см, худорлявої статури, сірі очі, темно-русяве волосся, коротка стрижка.

В день зникнення був одягнений: штани сірого кольору, синю куртку з білими вставками, жовті кросівки.

Усіх, хто має будь-яку актуальну інформацію про місцеперебування зниклого Іслама Магомедова, просять негайно повідомити про це за телефонами: (067) 636-93-00, (097) 633-84-08, (067) 785-60-50 або 102. Будь-яка деталь може бути важливою під час пошуків.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував читачів про те, що у Харківській області з 2000 року розшукують безвісти 19-річну Ірину Бондаренко. На сьогодні їй 39 років. Правоохоронці досі проводять пошуки жінки, не втрачаючи надію знайти її та повернути до родини. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові безвісти зник чоловік. Того дня він подався на роботу на своєму автомобілі BMW 5, але додому так і не повернувся. Родичі не можуть зв'язатися зі зниклим протягом тривалого часу. Наголошується, що востаннє чоловіка бачили на Московському проспекті. Більше жодної інформації про його місцеперебування немає. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися