У Харкові жінка додали до своєї зарплати зайвий мільйон

У Харкові головна бухгалтер ТОВ нарахувала собі зайвий мільйон

Харківські прокурори 28 грудня повідомили про підозру головної бухгалтерки одного з харківських ТОВ у зловживанні службовим становищем. Про це розповіли у пресслужбі Харківської обласної прокуратури.

Зазначається, що жінка з січня 2019 року по травень 2021 року нараховувала собі завищену зарплату. За весь цей час вона завдала збитків майже на мільйон гривень. Зловмисниці повідомили про підозру за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років із конфіскацією майна.

Інші новини:

У Харкові 23 липня затримали одного із заступників голови Харківської облради Андрія Малиша. За даними правоохоронців, чиновник разом зі своїм адвокатом зажадав хабар у 1 млн 50 тис. грн у керівника одного з комунальних підприємств. За ці гроші заступник. гарантував керівнику збереження його нинішньої посади. Зловмисників викрили під час передачі останньої частини хабаря у 350 тис. грн.

У Харкові 25 серпня із будинку антикорупційного центру винесли ноутбуки, відеотехніку та інше обладнання. Співробітники ХАЦ відразу ж звернулися у поліцію і написали заяву про пограбування. Зазначені обставини ускладнюють роботу фахівців із ХАЦ. За даними правоохоронців, з громадської організації по проспекту Науки винесли 7 ноутбуків, квадрокоптер, фотокамери, два стабілізатори для них і телефони. Поліціянти опитали свідків і вилучили речові докази.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися