На Харківщині літній чоловік пережив смерть

На Харківщині чоловік пережив клінічну смерть

На Харківщині 70-річний чоловік пережив клінічну смерть. Про це розповів у Центрі екстреної допомоги та медицини катастроф.

Медики зазначили, що 2 січня о 13:30 вони отримали повідомлення про непритомність мешканця Богодухівського району. Бригада ЕМД 1601, що складається з Наталі Яковлевої, Романа Нежида та водія Володимира Стаценка, негайно прибула на виклик. 

Чоловіку поставили попередній діагноз "підозра на гострий мозковий інсульт". Його терміново треба було шпиталізувати. Під час госпіталізації серце хворого зупинилося, проте медики встигли його врятувати. Наразі чоловік перебуває у лікувальному закладі.

4J92S_qdAsRs7kvliZ1osKAyd.jpg

Контекст:

Також видання повідомляло про те, що на Харківщині 87-річний чоловік хотів вчинити самогубство, зістрибнувши з мосту. Перехожі викликали на місце події поліцію і трагедії вдалося уникнути. Проте вже за кілька днів його знайшли повішеним у своєму будинку. Раніше він розповідав поліціянтам, які врятували його від смерті, що почувається самотнім, втомленим і безпорадним, що й спричинило спробу самогубства. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові медики витягли з петлі 29-річного харків'янина та врятували йому життя. Коли медики прибули на вказану адресу, чоловік уже перебував у стані клінічної смерті. Проте лікарям удалося повернути його до життя. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Харківські медики врятували життя пенсіонеру, якому різко погано стало на вулиці. За інформацією джерела, увечері 19 грудня на лінію "101" надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць Харкова різко стало погано чоловікові, на вигляд якому 65 років. Незабаром на місце події прибули медики.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися