У Харкові собаки під наглядом людей загризли кошеня

У Харкові хаскі загризли кошеня

У Харкові дві хаскі загризли маленьке кошеня прямо на очах у своїх господарів. Цією історією поділилася місцева жінка, яка сфотографувала молодих людей із собаками.

"Відморожені господарі з двома хаскі без намордників на довгих повідцях йшли від "Метро" на Гагаріна у бік Основи. На дорозі сиділи кошенята. Одне кошеня не втекло, а притулилося до землі та кричало, хаскі ще здалеку туди потяглися. Все сталося не за секунду, зреагувати було достатньо можливості, але ці двоє метрів 30 ледь пленталися за собаками, не вкоротили повідці, не взяли собак за нашийники, просто поки собаки не підійшли до кошеняти та не загризли його. Наздогнала їх, на питання, чи кожен день вони так ходять і вбивають тварин, особина жіночої статі на повному морозі однією фразою відповіла: "Нам самим зараз погано", на тому вони знову розвернулися та звалили", - написала жінка.

На цю подію вже відреагували правоохоронні органи. Вказаний факт зареєстрували у єдиному обліку територіального відділу поліції, наразі проводиться перевірка.

Тварини у Харкові:

 У Харкові на Нових будинках тварини нападають на людей. Цього разу подія трапилася на вулиці Героїв Сталінграда, 148в - там собака сильно покусала двох людей. На щастя, обидві жертви вижили. Власниками двох стаффордширських тер'єрів є господарі, які часто влаштовують пиятики. Сусіди скаржаться, що собак власники не виховують, через що їх поведінка часто буває агресивною: вони кидаються на людей, діти бояться виходити у під'їзд без батьків.

 У районі Нові будинки був виявлений випадок сказу у тварини. Домашній тхір почав хворіти, а коли господарі спробували надати йому медичну допомогу, накинувся на них, покусав і у той же день помер. Лабораторно було підтверджено, що тварина померла через сказ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися