На трасі під Харковом швидка допомога зіткнулася з легковиком: є загиблий (ФОТО)

Внаслідок автокатастрофи загинула одна людина і одна отримала травми

На автодорозі між Люботином та Коротичем сталася дорожньо-транспортна пригода за участю машини швидкої допомоги та легкового автомобіля Shkoda. Про це повідомляється в Telegram-каналі "СТО Харків. Автомобільний Харків".

За інформацією джерела, ДТП сталося увечері 4 січня. Карета швидкої допомоги прямувала з боку Люботина у бік Харкова. У цей момент водій легковика вирішив звернути на заправку та не переконався у безпеці маневру, що своєю чергою призвело до зіткнення зі "швидкою".

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій "Шкоди" загинув на місці аварії. Зазначається, що у машині швидкої допомоги постраждала медсестра.

На цей момент подробиці події встановлюються. У поліції поки що не прокоментували автокатастрофу.


Нагадаємо, раніше портал "Харків. Коментарі" поінформував читачів про те, що в Харківській області сталася страшна ДТП з автобусом та легковиком. Внаслідок аварії водій легкого автомобіля – чоловік 1963 року народження помер на місці події від отриманих травм. Транспортний засіб отримав сильні механічні пошкодження та буквально було зім'ято. У пресслужбі ДСНС Харківщини опублікували фотографії з місця події. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що у Холодногірському районі міста Харків сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля Opel та автобуса "Богдан". Внаслідок зіткнення Opel врізався у залізний паркан. Зазначається, що водій автобуса порушив правила дорожнього руху, що призвело до ДТП. Докладніше про це читайте у матеріалі на  нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися