У Харкові за загадкових обставин зник молодий хлопець (ФОТО)

З дня зникнення хлопця минув тиждень

У Харкові розшукують зниклого безвісти 27-річного Стрижака Миколу, який перестав виходити на зв'язок зі своєю родиною 30 грудня. Про це повідомляється на сторінці "Пошуково-рятувальний загін "Мілена" Харків" у Facebook.

За словами волонтерів, 29 грудня 2021 року Микола повертався додому в районі станції метро Студентська з вулиці 23 серпня (Саржин Яр), приблизно о 19:00. Проте того дня додому він так і не прийшов. Вранці наступного дня хлопець зв'язався зі своїми родичами востаннє. З того дня про його місцеперебування немає жодної інформації.

Прикмети: середній зріст, худорлява статура, темне довге волосся.

Особливі прикмети: носить контактні лінзи, свіжий шрам під лівим оком.

У день зникнення був одягнений: темно-синя куртка, спортивні штани з білими лампасами, чорна кепка, сіра кофта з капюшоном, сіро-сині черевики.

При собі мав: рюкзак чорного кольору, військовий квиток, старий мобільний телефон.

Усіх, хто має будь-яку актуальну інформацію про місцеперебування зниклого Миколи Стрижака, просять повідомити про це за телефонами: 068-777-0-112 або 102. Будь-яка деталь може виявитися важливою під час пошуків хлопця.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що на Харківщині розшукують жінку, яка пропала 21 рік тому. Тоді 19-річна дівчина поїхала на заробітки в іншу країну і безвісти зникла, перестала виходити на зв'язок зі своєю сім'єю. Родичі зниклої не втрачають надії розшукати її. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що перед Новим Роком у Харкові безвісти пропав 54-річний чоловік. Родичі зазначають, що він пішов на роботу, але додому надвечір так і не повернувся. З того дня про його місцеперебування нічого невідомо. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися