Гололед у Харкові: депутат міськради впав на льоду та зламав ногу

Депутат підковзнувся на слизькій ділянці дороги та впав

Сьогодні вулиці Харкова перетворилися на справжню безкоштовну "ковзанку". Після нічного дощу дороги та тротуари вкрилися крижаною кіркою. Містяни з самого ранку публікують у мережі фотографії того, що відбувається, і скаржаться, що ходити вулицями сьогодні просто неможливо. Від сильної ожеледиці постраждав і харківський депутат Денис Невядомський, передає видання NewsRoom.

Екссуддя і нинішній депутат міськради від партії "Опозиційна платформа — За життя" Денис Невядомський опублікував на своїй сторінці у Facebook пост, у якому розповів, що з ним трапилося сьогодні на тій самій міській "ковзанці". За словами політика, посеред дня він прямував разом із дитиною до своєї машини, як раптом підковзнувся на слизькій ділянці та впав.

"Жахлива ожеледь. Дякую лікарям за оперативну й якісну допомогу. Бережіть себе, друзі", - написав Невядомський.

picture

Нагадаємо, що директор з питань інформації та зв'язків із громадськістю Юрій Сидоренко прокоментував "крижану" ситуацію у місті та зазначив, що це відбувається через гостру нестачу кадрів. На цей момент у місті працює трохи більше ніж 1500 двірників, а для того, щоб подібних проблем не виникало, їх має бути щонайменше втричі більше. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що кілька днів тому у центрі Харкова утворилася "ковзанка". Вулиці вкрилися льодом, і городяни буквально не могли по ньому пересуватися. Проте деякі все ж таки придумали, як вийти із ситуації та подолати складну ділянку з льоду. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися