У Харкові водій при обгоні перевернув свій автомобіль прямо на дах (ФОТО)

Поліціянти прокоментували ДТП із легковиком, що перекинувся на дах

У Харкові на вулиці Тюрінській біля будинку 111-А 8 січня водій Infinity пішов на обгін слизькою дорогою, не впорався з керуванням і перевернув автомобіль на дах. Про це розповіли у пресслужбі Патрульної поліції у Харківській області.

На водія Infinity склали адміністративний протокол за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило механічні пошкодження) КУпАП.

Зазначається, що в Infinity було три молоді хлопці. На щастя, вони практично не постраждали. За попередніми даними, водій авто Infinity Q50 порушив вимоги п.п. 12.1 (Швидкість руху) та 13.1 (Дистанція, інтервал, зустрічний роз'їзд) Правил дорожнього руху.

Головні ДТП Харківської області:

Ввечері 26 жовтня суспільство потрясла звістка про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох із тяжкими травмами доставлено до лікарні. Аварія сталася близько 20:40 на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна. Автомобіль Infiniti на величезній швидкості, порушивши правила дорожнього руху, зіштовхнувся із Chevrolet, 58-річний водій якого загинув на місці. За кермом автомобіля був 16-річний Микола Харківський, і це вже підтвердила експертиза.

У Харкові 14 листопада працівник Охтирського відділу поліції ГУНП у Сумській області Антон Ковальчук 1995 року народження за кермом Mitsubishi в'їхав у автомобіль Lada, що рухався попереду, після цього він спробував втекти та врізався у Chevrolet і Hyindai. Спікер Територіального управління ДБР у Полтаві Олександр Білка підтвердив, що за кермом був саме Антон.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися