У Харківському метро виявлено труп (Фотофакт)

У Харківському метро серед платформи померла людина

У Харкові на станції метро "Імені А. С. Масельського" сталося НП – раптово помер один із пасажирів. Про це повідомляє видання "057", посилаючись на інформацію, отриману у пресслужбі КП "Харківський метрополітен".

Як передає джерело, сьогодні, 10 січня, приблизно о 8-й годині ранку посеред платформи чоловікові різко стало погано. Очевидці викликали на місце події бригаду швидкої допомоги. Проте до їхнього приїзду пасажир уже був мертвий. Медики констатували смерть.

Зазначається, що наразі тіло чоловіка ще не забрали. Зараз воно перебуває все там же на платформі. Поруч чергує правоохоронець. Очікується прибуття спеціального транспорту, який відвезе тіло.

Причина смерті чоловіка поки що залишається невідомою. Подробиці події встановлюються.

Фотографію з місця подій було опубліковано в Telegram-каналі "Типове ХТЗ".

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв своїм читачам про те, що в Харківській області в будинку знайшли понівечений труп жінки. На її тілі виявлено численні гематоми та садна, що говорить про насильницький характер смерті. Співробітникам поліції вдалося оперативно затримати підозрюваного у вбивстві. Як виявилося, раніше він уже був судимий за подібний злочин. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Харківщині в яру виявили труп безвісти зниклої жінки. Пошуками зниклої займалися більше тижня. На тілі загиблої був виявлено слідів насильницької смерті. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися