На Харківщині в яру виявили труп зниклої жінки (ВІДЕО)

Жінку розшукували понад тиждень

У Золочівському районі Харківської області виявили мертвою 67-річну Дорогіну Наталю, яка безвісти зникла 16 грудня. Про це повідомляється на сторінці "Пошуково-рятувальний загін "МІЛЕНА" Харків" у Facebook.

За інформацією джерела, 25 грудня волонтери вийшли на пошуки зниклої мешканки села Уди, яка вийшла з дому та не повернулася. Вже за кілька годин біля села Червона Зоря було виявлено її бездиханне тіло.

У пресслужбі ГУНП Харківської області наголосили, що на тілі загиблої немає видимих слідів насильницької смерті. Тіло було направлено до моргу для проведення всіх необхідних експертиз для встановлення точної причини та часу смерті.

Дорогіна Наталя зникла безвісти 16 грудня. Того дня жінка вийшла зі свого будинку, розташованого у селі Уди, та не повернулася. Родичам вдалося з'ясувати, що востаннє Наталю бачили у день зникнення, коли вона прямувала трасою у бік села Окоп. З того часу її більше ніхто не бачив. 19 грудня стривожені родичі звернулися із заявою до поліції.

picture


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що в Харківській області з 2000 року розшукують зниклу 19-річну Ірину Бондаренко. На сьогодні їй 39 років. Правоохоронці досі проводять пошуки жінки, не втрачаючи надію знайти її та повернути до родини. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Харкові розшукують 41-річного чоловіка, який безслідно зник. 29 листопада він вирушив на своєму автомобілі BMW 5 на роботу, але того дня так і не повернувся додому. Родичі забили на сполох і звернулися до поліції та волонтерів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися