На Харківщині в будинку знайшли понівечений труп жінки: вбивцю затримали (ФОТО)

Затриманий вже раніше був судимий за скоєння умисного вбивства

У селищі Пісочин, що на Харківщині, сталося вбивство 52-річної жінки. Правоохоронці встановили, хто причетний до скоєння злочину і затримали зловмисника. Про це повідомляється у пресслужбі ГУНП Харківської області.

4 січня до поліції надійшов виклик від лікаря швидкої допомоги про те, що місцеву мешканку знайдено мертвою у своєму будинку. На її тілі виявлено численні гематоми та садна, що свідчило про насильницьку смерть.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що до вбивства жінки причетний її 37-річний співмешканець. Також було встановлено, що чоловік раніше вже був засуджений за вбивство.

Як виявилося, того дня між затриманим та його коханою стався конфлікт під час спільного розпивання алкогольних напоїв. Словесна сварка швидко переросла у бійку. Чоловік став бити свою співмешканку руками та ногами. Від одержаних травм жінка померла.

Зазначається, що після затримання злочинець намагався приховати свою причетність до вбивства та надавав помилкові свідчення.

Зловмиснику було повідомлено про підозру. За скоєний злочин йому загрожує покарання у вигляді ув'язнення терміном від 10 до 15 років.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що в одній із харківських квартир виявили закривавлений труп жінки. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові 18-річний хлопець убив тещу у її ж кафе. Коли поліцейські приїхали на місце події, вони побачили закривавлене тіло жінки з мішком на голові. Окрім цього, з кафе зникли гроші, алкогольні напої та різний посуд. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися