На Харківщині у будинку знайшли мертвою цілу сім'ю: подробиці трагедії (ФОТО)

У Балаклії у будинку виявили три людські трупи

У місті Балаклія, що в Ізюмському районі області, у приватному будинку знайдено бездиханні тіла трьох людей. Про це повідомляється у пресслужбі ДСНС Харківської області.

Сьогодні вранці, 10 січня, на лінію "101" надійшло повідомлення від поліцейських про те, що у будинку на вулиці Правди, 42 знайдені мертвими троє людей — чоловік і дві жінки. За попередньою інформацією, сім'я отруїлася чадним газом.

picture

Було встановлено, що серед загиблих був чоловік 1958 року народження, його мати 1933 року народження, а також ще одна жінка 1960 року народження. Ніхто з них не звертався до рятувальників. Пожежі у будинку також не було.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини та подробиці цієї трагедії.

У пресслужбі ДСНС опублікували фотографії з місця події.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харківській області в будинку знайшли понівечений труп жінки. На тілі загиблої виднілися помітні садна і гематоми, що свідчило про насильницьку смерть. Незабаром поліцейським вдалося затримати підозрюваного у вбивстві. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в одному з районів Харкова сталася пожежа у п'ятиповерховому будинку. В результаті того, що сталося, двоє чоловіків опинилися у вогняній пастці та не могли самостійно вибратися з приміщення на свіже повітря. На щастя, співробітники ДСНС вчасно встигли та вивели постраждалих на вулицю. У пресслужбі ДСНС опублікували фото та відео з місця події. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися